Biržų pušaitė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Biržų pušaitė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimų personalo ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, kurie per metus neaugo. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 542 eurai ir, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 3,8 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbo jėga pastebimai išaugo - 7 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. daugiau nei prieš metus. Taip pat padidėjo ir darbuotojų darbo užmokestis: vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 616 eurų, o jo metinis augimas buvo 13,5 proc.

2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė, nes Bendrovė išlaikė 7 darbuotojus. Tačiau darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - vidutinis atlyginimas siekė 829 eurus, o tai rodo stulbinantį 34,6 proc. metinį augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo, jos darbo užmokesčio struktūra labai pasikeitė. Šios tendencijos rodo dideles investicijas į darbuotojų išlaikymą ir atlyginimą, atspindinčius Bendrovės įsipareigojimą dirbti sumaniai ir tinkamai kompensuotą darbo jėgą.