FL Technics, UAB (300517602) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

FL Technics DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus pastebimai padidėjo bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 831 darbuotojas, t. y. 2,2 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis atlyginimas siekė 2 782 eurus, t. y. 7,6 proc. daugiau nei prieš metus. Persikėlus į 2022 m. pabaigą, bendrovės darbo jėga išaugo 6,9 % iki 888 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 17,5 % iki 3 269 EUR. Ši pažanga tęsėsi ir 2023 m., kai Bendrovės darbo jėga išaugo 9,7 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,4 % ir pasiekė 3 642 EUR.

Šie skaičiai rodo, kad bendrovė nuolat plečia savo darbuotojų bazę, taip pat užtikrinti, kad jos darbo jėga gauna proporcingą darbo užmokesčio padidėjimą per metus. Šis nuoseklus augimo modelis gali būti sėkmingos bendrovės darbo jėgos valdymo ir darbo užmokesčio politikos strategijos požymis. Įmonei dirbant įvairiomis ekonominėmis sąlygomis, ji ir toliau taikė subalansuotą metodą, siekdama išlaikyti savo darbuotojų stiprybę ir pasiūlyti konkurencingą atlyginimą.

Per šiuos trejus metus iš viso 18,4 % padidėjo darbo jėga, o vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 11,7 %. Tai padeda tvirtą pagrindą ilgalaikiam bendrovės tvarumui ir augimo trajektorijai. Tokia nuolat besiplečianti ir teisingai kompensuojama darbo jėga neabejotinai prisidėtų prie teigiamos darbo kultūros skatinimo Bendrovėje.

Būtų įdomu stebėti, kaip šios tendencijos ir toliau rutuliosis ateityje, bendrovei toliau prisitaikant prie nuolat besikeičiančios verslo aplinkos. Su pagirtiną darbo jėgą ir atlyginimų augimą per pastaruosius trejus metus, galima spekuliuoti teigiamus pokyčius bendrovei artimiausioje ateityje.