Svajonių knygos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Svajonių knygos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės pastebimos bendrovės personalo ir darbo užmokesčio tendencijų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 8 darbuotojai, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus gerokai išaugo - 14,3 %. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams tuo metu buvo 2 770 eurų, o infliacijos pakoreguotas augimo tempas per tą patį laikotarpį siekė 8,6 proc.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 12,5 %. Deja, šiuo laikotarpiu taip pat beprecedentiškai sumažėjo vidutinis atlyginimas - 44,5 proc. per metus ir vienam darbuotojui teko 1,537 euro.

Artėjant 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigai, atrodo, kad darbuotojų skaičius stabilizavosi, nes Bendrovė išlaikė 7 darbuotojų darbo jėgą ir per metus užfiksavo nulinį darbuotojų skaičiaus pokytį. Nors tai yra palengvėjimas po praėjusių metų darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis atlyginimas išliko santykinai mažesnis.

2023 m. vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek padidėjo (2,1 proc.), todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 569 eurus. Šis nedidelis augimas gali reikšti atsargų požiūrį į darbuotojų kompensaciją po praėjusių metų neramumų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės personalo ir darbo užmokesčio aspektai svyravo: 2021 m. didėjo jos darbo jėga, nuosekliai didėjo atlyginimai, o 2022 m. sumažėjo darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis. Padėtis išliko stabili, o 2023 m. šiek tiek padidėjo darbo užmokestis. Šios tendencijos gali atsirasti dėl įvairių vidaus ar išorės veiksnių, o ateityje atnaujinant informaciją būtų galima geriau suprasti Bendrovės trajektoriją.