ADMI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ADMI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus bendrovės bendros darbuotojų ir atlyginimų tendencijos pastebimai pasikeitė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 120 darbuotojų, o tai reiškia reikšmingą 14,3 proc. metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis, kuris, kaip apskaičiuota, yra 1025 eurai, taip pat padidėjo 10,5 proc., palyginti su praėjusiais metais.

Pereinant į kitus metus, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius pasiekė 129, o augimas buvo gana nedidelis - 7,5 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2021 m., gerokai padidėjo - 14,5 proc. ir sudarė vidutiniškai 1174 eurus.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigos Bendrovė padidino savo darbo jėgą tik 2,3 proc. ir pasiekė 132 darbuotojus. Nepaisant lėtesnio darbuotojų augimo nei praėjusiais metais, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis gerokai padidėjo - 14,7 proc. ir pasiekė 1347 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad iš pradžių Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo, o vėliau šis rodiklis palaipsniui mažėjo. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis per metus nuosekliai didėjo, todėl Bendrovės finansiniai įsipareigojimai darbo jėgai tapo didesni. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė skiria daug aspektų, siekdama išlaikyti stabilų augimą ir kartu užtikrinti, kad jos darbuotojai gautų didesnį atlygį.