R & R consulting, UAB darbuotojai ir atlyginimai

R & R consulting DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje bendrovėje iš viso buvo 5 darbuotojai, kurie kitais metais išliko tokie patys, o tai reiškia, kad per metus darbuotojų skaičius nepadidėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį gerokai padidėjo. Pradedant vidutiniu 564 EUR darbo užmokesčiu 2021 m., vidutinis darbo užmokestis 2022 m. pabaigoje išaugo iki 709 EUR, t. y. padidėjo 20,1 %. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir galiausiai 2023 m. pabaigoje pasiekė 792 EUR, t. y. 11,8 % daugiau nei praėjusiais metais.

Apskritai tai rodo nuolatinį darbuotojų atlyginimų augimą įmonėje. Kadangi bendrovė išlaiko pastovų darbuotojų skaičių, tačiau susiduria su nuolatiniu vidutinio darbo užmokesčio didėjimu, tai gali reikšti, kad įmonė arba išlaiko talentą siūlydama konkurencingus atlyginimus, arba plečiasi į įvairius sektorius, kuriuose reikalaujama aukštesnio darbo užmokesčio. Šios bendrovės parodytos darbo užmokesčio tendencijos turėtų būti stebimos, nes jos ir toliau teikia įžvalgas apie įmonės finansinę būklę ir jos gebėjimą pritraukti bei išlaikyti darbuotojus.

Be to, reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas per metus taip pat gali reikšti, kad bendrovė sėkmingai derina darbuotojų kompensaciją su rinkos tendencijomis ir paklausa. Tai galėtų paremti bendrovės pastangas didinti darbuotojų motyvaciją, pasitenkinimą ir galiausiai jų produktyvumą bei atsidavimą.

Apibendrinant galima teigti, kad bendrovės darbuotojų atlyginimai didėjo teigiama linkme, o darbo jėga išliko didelė. Tai kelia ateities lūkesčius, kad bendrovė ir toliau siūlys konkurencingus atlyginimus, kad jų darbuotojai būtų įsitraukę ir įsipareigoję, taip pat kad pritrauktų tinkamus talentus rinkoje.