Auteka, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Auteka DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, kurie per metus sumažėjo 5,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1 231 euras, t. y. 1,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Artėjant 2022 m. pabaigai, Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 18. Tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo dar 5,3 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1 668 eurų, o tai rodo spartų 35,5 proc. metinį augimą.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga šiek tiek atsigavo ir padidėjo iki 20 darbuotojų, o tai reiškia 11,1 proc. metinį augimą. Šis darbuotojų skaičiaus didėjimas yra teigiamas ženklas Bendrovei. Didėjant darbuotojų skaičiui, vidutinis darbo užmokestis taip pat išaugo iki 1 861 euro, t. y. 11,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Atsižvelgdami į šias tendencijas, galime nustatyti tiek darbuotojų skaičiaus sumažėjimą, tiek reikšmingą vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą per trejų metų laikotarpį. Nepaisant neigiamo 2021 ir 2022 m. darbuotojų skaičiaus augimo per metus, paskutiniaisiais metais užimtumas per metus padidėjo. Taip pat pastebime, kad vidutinis darbo užmokestis per trejus metus nuolat didėjo, o tai rodo, kad Bendrovė savo darbuotojams skiria tokį patį dėmesį kaip ir pramonei. Bendrovės pastangos išlaikyti sveiką pusiausvyrą tarp darbo jėgos valdymo ir darbuotojų kompensavimo išryškėja iš šių tendencijų.