FIRTRA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

FIRTRA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės trejų iš eilės metų duomenis, galime nustatyti reikšmingas darbuotojų sudėties ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 0,0 %. Vėlesniais metais šis rodiklis išliko stabilus, o 2022 ir 2023 m. pabaigoje išliko tie patys 6 darbuotojai. Kalbant apie atlyginimų tendencijas, 2021 m. gruodžio mėn. vidutinis atlyginimas buvo 530 EUR, t. y. 8,5 % didesnis nei ankstesniais metais.

Tačiau, kadangi mes pereisime prie 2022 m., pastebimas didelis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas. Tų metų gruodžio mėn., palyginti su praėjusių metų duomenimis, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 16,9 proc. iki 440 eurų.

Atsižvelgiant į įvykius, iki 2023 m. pabaigos Bendrovė pastebėjo didelį 36,0 % atlyginimų augimą, o vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo iki 598 EUR. Tai rodo, kad Bendrovė galėjo dėti pastangas, kad kitais metais persvarstytų darbo užmokesčio struktūrą.

Apskritai matome, kad Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių, tačiau per trejus metus susidūrė su kintančiomis vidutinio darbo užmokesčio tendencijomis. Nors 2021 m. atlyginimai padidėjo, 2022 m. jie smarkiai sumažėjo. Tačiau 2023 m. Bendrovė atsigavo ir užtikrino reikšmingą darbuotojų darbo užmokesčio augimą.