Raimvalda, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Raimvalda DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo stebimų darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 14 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 12,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 1 116 eurų per mėnesį, t. y. 10,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 7,1 proc. ir dabar siekia 15 proc. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 9,0 proc. ir pasiekė 1 217 eurų per mėnesį.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 15, t. y. nulinį augimą. Tačiau tuo tarpu vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo ir siekė 1 423 eurus per mėnesį. Tai reiškia didelį metinį padidėjimą 17,0%.

Nors ankstesniais metais Bendrovė patyrė personalo sumažėjimą, todėl sumažėjo darbuotojų skaičius, vidutinis darbo užmokestis ir toliau kasmet didėjo. Ateityje, būtų labai svarbu stebėti, ar darbuotojų skaičius didės, ar ne, kartu su galimu poveikiu darbo užmokesčio vidurkį.