Meridiano licėjus, VšĮ (300556174) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Meridiano licėjus DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas, galime pastebėti tam tikrus darbo jėgos ir atlyginimų statistikos modelius.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 58 darbuotojai - 7,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su šiuo augimu vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,0 % ir sudarė 1 757 EUR.

2022 m. gruodžio pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 57, t. y. -1,7 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per metus nuolat augo ir siekė 1 951 eurą.

Galiausiai, paskutinę 2023 m. dieną Bendrovės darbuotojų skaičius dar kartą sumažėjo ir dabar siekia 55, t. y. -3,5 % per metus. Priešingai, jų vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - per metus jis padidėjo 15,2 proc. ir dabar siekia 2 247 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo nevienodai. Nors kiekvienais metais bendras darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, palyginti su praėjusiais metais, pastebimas reikšmingas ir pastovus vidutinio darbo užmokesčio didėjimas. Tai rodo, kad, nepaisant nedidelio darbuotojų skaičiaus mažėjimo, Bendrovė ir toliau pabrėžia darbuotojų kompensacijų augimą.