Dažymo technologijos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dažymo technologijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijos pastebimai keitėsi. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 8 darbuotojai, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus gerokai išaugo - 33,3 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo 50,1 proc. ir siekė 1664 eurus.

Kitais metais darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, nes 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigoje Bendrovė turėjo 7 darbuotojus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo, o tai rodo šiek tiek lėtesnį augimą (7,4 proc.), todėl vidutinis atlyginimas siekė 1787 eurus.

Persikėlus į gruodžio 31, 2023, Bendrovė išlaikė savo darbo jėgą tuo pačiu skaičiumi 7 darbuotojų, rodo, kad darbuotojų skaičius per metus nesikeičia. Įdomu tai, kad per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo -1,8 proc. ir sudarė 1754 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio lygis akivaizdžiai padidėjo, o po to padidėjo darbuotojų skaičius, kartu sumažėjo darbo užmokesčio augimo tempai.