Grindeta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Grindeta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus darbuotojų skaičius ir vidutinis atlyginimas bendrovėje smarkiai svyravo. 2021 m. bendrovėje buvo 8 darbuotojai, kurie per metus gerokai sumažėjo - 20,0 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 647 eurai, t. y. 15,6 proc. mažesnis nei pernai.

Kitais, 2022 m., bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių. Darbuotojų skaičius gerokai išaugo - iki 13 darbuotojų, t. y. 62,5 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis taip pat labai išaugo ir vienam darbuotojui siekė 1005 eurus, t. y. 55,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Įžengusi į 2023 m., bendrovė toliau kilo darbuotojų skaičiaus augimo trajektorija - darbuotojų skaičius pasiekė 21, t. y. 61,5 proc. daugiau nei pernai. Nors darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko nepakitęs ir siekė 999 EUR, o tai reiškia, kad per metus šiek tiek sumažėjo (0,6 %).

Dėl šių kintančių tendencijų bendrovė nuolat didino savo darbo jėgos dydį, o darbo užmokesčio lygis 2021-2022 m. pastebimai išaugo, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Svyravimai rodo dinamišką aplinką organizacijoje, išryškindami jos gebėjimą prisitaikyti išlaikant stabilų darbuotojų skaičiaus augimą. Be to, tai rodo įsipareigojimą gerinti darbuotojų kompensaciją, nors pastaraisiais metais padidėjo darbo užmokestis sumažėjo.