Metada, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Metada DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio tendencijos Bendrovėje svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. apžvalgoje buvo 10 darbuotojų, užfiksuotas -9,1 proc. metinis augimas. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 384 eurai, o tai reiškia įspūdingą 57,2 proc. metinį augimą.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 10, o tai reiškia 0,0 % metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 1 333 eurų, todėl, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo -3,7 proc.

Naujausioje 2023 m. gruodžio 31 d. apžvalgoje Bendrovė patyrė darbuotojų praradimą, sumažino darbo jėgą iki 9, t. y. -10,0 proc. daugiau nei prieš metus. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo iki 1 624 eurų ir, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 21,8 %.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė susiduria su kintančiomis darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio tendencijomis. Nors darbuotojų skaičius svyruoja, vidutinis atlyginimas labai auga, o tai rodo, kad kiekvienų metų situacija yra unikali ir įvairiai veikia darbo jėgą.