EVERWEST, UAB (300569015) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

EVERWEST DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 1 516 darbuotojų ir vidutinį 2 510 EUR darbo užmokestį. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius padidėjo 51,0 %, o vidutinis metinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 9,5 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 324. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius smarkiai sumažėjo 78,6 %. Nepaisant smarkiai sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išaugo 9,8 %, palyginti su praėjusiais metais.

2023 m. Bendrovės užimtumo rodikliai padidėjo 29,9 %, o nuo gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius padidėjo iki 421. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. nuolat augo ir per metus padidėjo 4,4 %, o bendras vidutinis darbo užmokestis siekė 2 877 EUR.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2021 m. Bendrovė patyrė plėtrą kalneliuose, o 2022 m. - precedento neturintį nuosmukį, o 2023 m. - atsigavimą. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis per visą stebėjimo laikotarpį nuosekliai didėjo, o tai rodo nuolatinę darbuotojų darbo užmokesčio pažangą. Ši tendencija pabrėžia Bendrovės įsipareigojimą išlaikyti ir didinti savo darbo jėgą, taip pat patenkinti savo darbuotojų poreikius ir lūkesčius.

Žvelgiant į duomenis galima atskirti spartų Bendrovės darbuotojų skaičiaus augimą 2021 m., po kurio 2022 m. darbuotojų skaičius sparčiai ir reikšmingai sumažės. Tai gali reikšti galimą Bendrovės įdarbinimo strategijos ar makroekonominių veiksnių, darančių įtaką verslui tais metais, pokytį. Nepaisant to, vėlesnis užimtumo rodiklių padidėjimas 2023 m. gali reikšti bendrovės užimtumo augimo strategijos atnaujinimą arba stabilesnę ekonominę aplinką pastaraisiais metais.

Apskritai analizuojamu laikotarpiu Bendrovės užimtumo rodikliai svyravo, tačiau jos įsipareigojimas dėl darbuotojų atlyginimų nenutrūko. Vidutinis darbo užmokestis kasmet pastebimai didėjo, o tai rodo, kad Bendrovė deda ryžtingas pastangas gerinti darbuotojų pasitenkinimą ir neatsilikti nuo bendrų rinkos tendencijų šioje pramonės šakoje. Šis duomenų tyrimas leidžia mums nustatyti tiek Bendrovės užimtumo dinamikos pokyčius, tiek tendencijas, suprasti veiksnius, darančius įtaką verslo rezultatams tam tikrame kontekste.