Vėjo projektai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vėjo projektai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimos reikšmingos personalo ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 52 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo -18,8 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojams mokamas atlyginimas sudarė 1 788 EUR per mėnesį, o tai reiškia, kad jų metinis augimas buvo kuklus - 2,5 %.

Posūkis įvyko 2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.), o bendras darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,8 % ir pasiekė 54 darbuotojus. Atrodo, kad Bendrovės plėtros pastangos taip pat padidino atlyginimus, nes vidutinis mėnesinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,1 proc. ir pasiekė 1 986 eurus.

Naujausi 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) duomenys reiškia didesnį Bendrovės šuolį. Darbo jėga išaugo įspūdingu 27,8% per metus, dabar iš viso 69 darbuotojų. Nors Bendrovė patyrė didelį savo komandos žydėjimą, ji patyrė nesėkmę, kalbant apie vidutinį kompensavimą. Nepaisant to, kad buvo įtraukta daug naujų komandos narių, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 1,1 proc. iki 1 963 eurų per mėnesį.

Apskritai šios tendencijos rodo, kad Bendrovės verslo plėtra svyruoja, tačiau dažniausiai yra teigiama. Nepaisant pradinio darbo vietų skaičiaus mažėjimo, palaipsniui didėjo užimtumo galimybės. Tuo tarpu darbo užmokestis nuolat augo, išskyrus nedidelį sumažėjimą 2023 m. Nepaisant to, pastaraisiais metais Bendrovė parodė ir augimo, ir investicijų į darbuotojų atlyginimus požymių.