Simplika, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Simplika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje pastebėtas reikšmingas darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokytis. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 185 darbuotojai, o darbuotojų skaičius per metus gerokai sumažėjo (-39,1 proc.). Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis eurais padidėjo net 67,9 proc. iki 3025 eurų.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbo jėga dar labiau sumažėjo. Samdant 168 darbuotojus, darbuotojų skaičius sumažėjo dar 9,2 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis bendrovėje buvo palyginti stabilus ir siekė 2805 eurus, t. y. -7,3 proc. daugiau nei prieš metus.

2023 m. gruodžio 31 d. bendrovė pastebėjo augimą abiejose pusėse, darbuotojų ir atlyginimų augimą. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,7 proc. ir pasiekė 191. Tuo pat metu įmonės darbo užmokesčio struktūra taip pat keitėsi, nes vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 13,9 proc. iki 3196 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: 2021 m. darbo jėga gerokai sumažėjo, o 2023 m. padidėjo. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui augo ir mažėjo, o rezultatai buvo nevienareikšmiai. Bendrovei žengiant į priekį, labai svarbu stebėti šias tendencijas, kad būtų išlaikytas darbuotojų pasitenkinimas ir efektyvumas, prisitaikant prie rinkos sąlygų.