Lisec TCN, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lisec TCN DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo stabilią 7 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus išaugo 0,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 3759 eurai, t. y. -52,3 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko 7, o kitas metinis augimas siekė 0,0 %. Nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 3 809 eurų, t. y. 1,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigos Bendrovė ir toliau išlaikė 7 darbuotojų darbo jėgą, o jos dydis (0,0 proc. metinis augimas) nepasikeitė. Tačiau puikus vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 22,0 proc. iki 4 646 eurų, o tai reiškia, kad darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo.

Atrodo, kad darbo užmokesčio augimas, ypač praėjusiais metais, yra vertas dėmesio rodiklis, atspindintis didesnį bendrovės finansinį pajėgumą arba gerėjančius verslo rezultatus. Tuo tarpu pastovus darbuotojų skaičius rodo, kad reikia išlaikyti stabilią ir efektyvią darbo jėgą.