EMPIRĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

EMPIRĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastarųjų kelerių metų bendrovės duomenų analizė atskleidžia reikšmingas darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. 33,3 proc. metinis augimas. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 1253 eurai, o tai rodo 32,0% metinį augimą.

Tačiau 2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, o tai rodo, kad, palyginti su ankstesniais metais, jis padidėjo -12,5 %. Priešingai nei sumažinus personalą, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo 2,3 proc. ir vienam darbuotojui teko vidutiniškai 1 225 EUR.

Darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencija išliko ir 2023 m., kai Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, t. y. 14,3 proc. mažiau nei prieš metus. Nepaisant mažėjančios darbo jėgos, užfiksuotas nežymus 0,8 proc. vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas, kuris sudarė 1 235 EUR vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai stulbinamai išaugo. Tačiau per metus sumažėjo darbuotojų skaičius, o darbo užmokesčio augimas tapo palyginti ne toks pastebimas. Šis modelis išryškina personalo ir finansinių aspektų kintančią dinamiką Bendrovės viduje analizuojamu laikotarpiu.