AVIATIC MRO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AVIATIC MRO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Metams bėgant Bendrovė patyrė reikšmingų personalo ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 72 darbuotojai, t. y. 41,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 2978 eurai, t. y. 21,1 proc. daugiau nei per metus.

Po metų, iki 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė dar labiau padidino savo darbo jėgą iki 97 darbuotojų, t. y. dar 34,7 proc. daugiau darbuotojų nei 2021 m. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo ir siekė 3793 eurus, t. y. 27,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. įvyko nenumatytas posūkis. Bendrovės darbuotojų skaičius netikėtai sumažėjo ir siekė vos 6 asmenis. Šis dramatiškas sumažėjimas -93,8 % darbo jėgos gerokai kontrastuoja su jo augimu ankstesniais metais. Nepaisant šio reikšmingo darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 6280 eurų, o tai yra puikus 65,6 proc. metinis šuolis.

Šie bendrovės duomenys rodo darbo jėgos ir atlyginimų tendencijų svyravimus per trejus metus. Pradinis plėtra tiek darbuotojų ir vidutinis darbo užmokestis patyrė drastišką nuosmukį 2023, o vidutinis atlyginimas parodė pastovų, bet skirtingą augimą. Šių tendencijų priežastys gali būti daugialypis ir tikėtina, apima tokius veiksnius, kaip verslo sprendimus, rinkos sąlygos, arba pramonės tendencijas.