D&T GLOBAL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

D&T GLOBAL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 12 darbuotojų, o darbuotojų skaičius per metus išaugo 0 %. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 852 eurai, o jo augimas per metus siekė 33,2 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 25 proc. ir sudarė 9 darbuotojus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis per tą patį laikotarpį padidėjo 34,9 proc. ir pasiekė 1150 eurų.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovė išlaikė 9 darbuotojus, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 9,4 proc. ir sudarė 1042 eurus.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius nagrinėjamaisiais metais svyravo, o darbo užmokestis nuosekliai augo prieš 2023 m. sumažėjimą. Tai rodo sudėtingą personalo sprendimų ir darbo užmokesčio strategijų derinį, kuris galėtų rodyti Bendrovės reakciją į rinkos sąlygas, restruktūrizavimą ar sąnaudų valdymo iniciatyvas.