ALMECHA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALMECHA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovės darbo jėga ir atlyginimai svyravo. Remiantis pateiktais duomenimis, 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 25 darbuotojus, o 2022 m. pabaigoje šis skaičius sumažėjo 21,9 proc. iki 24 darbuotojų. Ši tendencija tęsiasi iki 2023 m. gruodžio 31 d., kai dirbo 24 darbuotojai, o per metus išaugo 0,0 %.

Kalbant apie darbuotojų atlyginimus, duomenys rodo didėjimo tendenciją. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 1 311 EUR, o metinis augimas - 57,2 %. Iki 2022 m. pabaigos šis skaičius išaugo iki 1 349 eurų, t. y. 2,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinio darbo užmokesčio augimas tęsiasi iki 2023 m., kai vidutinis darbo užmokestis siekė 1 394 EUR, t. y. 3,3 proc. daugiau nei prieš metus.

Darbuotojų skaičiaus sumažėjimas kartu su didėjančiais atlyginimais reiškia, kad sumažės darbo jėga ir padidės bendrovės gamybos sąnaudos. Tai gali būti dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, rinkos aplinkybių, efektyvumo optimizavimas, strateginiai sprendimai, arba jų derinys. Atsižvelgiant į tendencijas, atrodo, kad Bendrovės požiūris teikia prioritetą stabilios darbo jėgos išlaikymui, o darbuotojams kompensuoja didesnius atlyginimus. Papildomos priemonės, kurių imasi Bendrovė, galėtų skatinti darbuotojų pasitenkinimą ir produktyvumą, diegti darbuotojų paskatas arba didinti savo rinkos konkurencingumą.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė stabilią darbo jėgą, nuo 2022 m. išlaikydama 24 darbuotojus. Tuo pat metu nuosekliai augo atlyginimai, o tai rodo nuolatines investicijas į darbo jėgą. Nagrinėdama tendencijas, Bendrovė, atrodo, prisitaiko prie modelio, kuriame pateikiama darbuotojų skaičiaus ir didesnių atlyginimų pusiausvyra, siekiant išlaikyti efektyvumą ir rinkos konkurencingumą.