Chemsys, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Chemsys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima pastebima bendrovės personalo ir darbo užmokesčio tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 15 darbuotojų, kurie per metus išaugo 15,4 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis eurais buvo 1511, palyginti su 10,1 proc. metiniu augimu.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iki 16, o tai reiškia 6,7 proc. metinį augimą. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 1566 eurų, o metinis augimas buvo nuosaikesnis - 3,6 proc.

Tačiau 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičiaus tendencijos pasikeitė: Bendrovėje dirbo 14 darbuotojų, t. y. 12,5 proc. mažiau nei pernai. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo iki 1461 euro, o metinis augimas siekė -6,7 %.

Apskritai analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Pirmaisiais dvejais metais buvo stebimas bendras augimas, o pastaraisiais metais tendencija pasikeitė. Tai gali išryškinti tam tikrus Bendrovės samdymo modelių ir (arba) sąnaudų valdymo strategijų neatitikimus. Norint suprasti pagrindines personalo ir finansinių rodiklių pokyčių priežastis, reikės atlikti tolesnę analizę.