Medžiotojų sostinė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Medžiotojų sostinė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 16,7 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 800 EUR. Tačiau 2022 m. Bendrovės darbuotojai ir vidutiniai atlyginimai padidėjo. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išaugo iki 7, t. y. 40 % per metus. Nepaisant darbo jėgos augimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 7,3 proc. ir siekė 741 eurą. Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai labai pagerėjo. Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus - 7, o per metus pokyčių nebuvo. Pažymėtina, kad Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus taip pat gerokai išaugo - 33,1 %. Vidutinis atlyginimas siekė 987 eurus.

Šie skaičiai rodo, kad Bendrovės kryptis pasikeitė: nuo dėmesio darbuotojų skaičiui 2021 m. iki pastovių darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų didėjimo 2023 m. Vienas iš galimų paaiškinimų galėtų būti tai, kad 2021 m. Bendrovė nustatė išlaidų mažinimo priemones ir pradėjo reinvestuoti savo išteklius į atlyginimus ir darbo jėgos plėtrą 2023 m. Tai rodo, kad Bendrovės strategija vėlesniais metais gali būti stabilesnė ir optimistiškesnė, o tai reiškia, kad daugiau investicijų į darbo jėgą. Tačiau 2022 m. sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis gali turėti neigiamą poveikį darbuotojų pasitenkinimui ir išlaikymui; tai gali reikšti, kad reikia atidžiai apsvarstyti ir stebėti darbo užmokesčio politiką, siekiant užtikrinti tvarų bendrovės augimą.

Apskritai, per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė darbo jėgos politikos pervertinimą: nuo 2021 m. daugiau dėmesio skiriama darbo jėgos mažėjimui, o iki 2023 m. - darbo užmokesčio didinimui.