KD JUPITER, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KD JUPITER DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 14 darbuotojų, t. y. 7,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo tarpu vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 143 eurai, t. y. šiek tiek 1,0 proc. didesnis nei pernai.

Kitais metais įvyko tendencijų pokytis. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbo jėga sumažėjo iki 13 darbuotojų, o tai, palyginti su ankstesniu gruodžio mėn., kelia nerimą -7,1 proc. Nepaisant sumažėjusio personalo, vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo - 24,4 proc. iki 1 422 eurų.

Nors darbuotojų skaičius ir toliau svyravo, iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo tik 9 darbuotojus, o tai kelia nerimą -30,8 %, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Įdomu tai, kad atlyginimai ir toliau didėjo - 24,2 proc. ir vidutiniškai siekė 1 766 eurus.

Nors Bendrovės darbuotojų skaičius buvo nenuoseklus, per pastaruosius kelerius metus jos vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovei reikia peržiūrėti ir iš naujo įvertinti savo strategijas, kad būtų pasiekta darbuotojų dydžio ir jų atlyginimo pusiausvyra.