Ubiquiti, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ubiquiti DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio modeliai pastebimai keitėsi. 2021 m. gruodžio mėn. pabaigoje Bendrovė turėjo 38 darbuotojus, todėl per metus išaugo 5,6 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 10 275 EUR, t. y. 55,6 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos bendrovės darbo jėga gerokai išaugo - iš viso 45 darbuotojai, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 18,4 proc. Nors darbuotojų skaičius augo, vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo ir siekė 5 784 eurus, taigi, palyginti su ankstesniais metais, buvo neigiamas 43,7 proc.

2023 m. tendencijos buvo labiau subalansuotos. Gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 48 darbuotojai, t. y. 6,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis bendrovės darbo užmokestis pradėjo atsigauti - naujas rodiklis siekė 6 437 EUR, t. y. 11,3 proc. teigiamas metinis augimas.

Apskritai nagrinėjamasis laikotarpis rodo nenuoseklius darbuotojų augimo ir vidutinio darbo užmokesčio modelius. Darbo jėga toliau augo, tačiau buvo pastebėti tam tikri darbuotojų darbo užmokesčio svyravimai. Vadovybė gali tekti peržiūrėti ir spręsti šias darbo užmokesčio tendencijas išlaikyti stabilią ir produktyvią darbo aplinką.