Enefit, UAB (300649187) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Enefit DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 46 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 48,4 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį sudarė 2 479 EUR, t. y. 9,0 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė patyrė didelę plėtrą, kuri išaugo iki 92 darbuotojų, t. y. 100,0 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis augo nuosaikiau ir siekė 2,7 proc. ir sudarė 2 546 eurus.

Pokyčiai ir toliau vyksta, nes 2023 m. Bendrovės darbo jėga išaugo 8,7 proc. ir pasiekė lygiai 100 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo - 21,0 proc. iki 3 082 eurų.

Per trejus metus, kurie buvo išsamiai aprašyti, bendrovės bendras darbuotojų skaičius smarkiai išaugo - daugiau nei 110,0 %. Darbo užmokesčio augimo tendencija taip pat didėja, tačiau, palyginti su darbo jėgos didėjimu, sulėtėja. Tai gali parodyti, kad Bendrovė plečia savo įdarbinimo pastangas, potencialiai samdyti daugiau naujų darbuotojų už mažesnį darbo užmokestį. Nors darbo užmokestis didėja, po pirmųjų metų metinė norma sumažėjo, o tai rodo, kad vertės gali būti subalansuotos, arba Bendrovė gali būti sutelkta į kitus verslo aspektus didesnėms išlaidoms.

Kalbant apie tendencijas, Bendrovės darbuotojų skaičius per metus nuolat auga. Nors nuo 2021 m. pabaigos iki 2023 m. pabaigos pastebėtas žymus darbo jėgos padidėjimas, susijęs su darbo užmokesčio padidėjimu yra ne toks puikus. Tai gali reikšti, kad galima sutelkti dėmesį į darbo jėgos plėtrą, potencialiai samdyti įvairesnę darbuotojų grupę aukštesniuose pradinio lygio pareigose, o tai turi įtakos vidutiniams darbo užmokesčio rodikliams. Ateinančiais metais bus svarbu stebėti Bendrovės darbuotojų demografinius pokyčius ir ar šios tendencijos lemia tolesnę darbo užmokesčio lygio raidą.