Gintrasa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gintrasa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje iš viso dirbo 7 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 751 euras, kuris per metus išaugo 29,0 %.

Pereinant prie kitų metų, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5. Darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 28,6 %, o tai rodo reikšmingą augimą praėjusiais metais. Tačiau, nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 814 eurų, taigi, palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 8,5 proc.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų augimas atsigavo - darbuotojų skaičius išaugo iki 6, t. y. 20,0 proc. per metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai šoktelėjo - iki 1 208 eurų, o tai reiškia įspūdingą 48,3 proc. metinį augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbo jėga svyravo. 2021 ir 2023 m. darbuotojų skaičius padidėjo, o 2023 m. sumažėjo. Per šiuos metus vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, o kiekvienais metais pastebimai augo. Duomenys rodo sveiką organizaciją, kuri plečia savo darbo jėgą ir siūlo geresnius kompensacijų paketus savo darbuotojams. Tačiau labai svarbu stebėti tendencijas ir personalo pokyčius ateityje, kad būtų galima geriau numatyti ir suprasti Bendrovės plėtrą.