Švarus pasaulis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Švarus pasaulis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima pastebima darbuotojų ir atlyginimų pokyčių bendrovėje tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 191 darbuotojas, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė -1,0 %. Per tą patį laikotarpį Bendrovės vidutinis darbo užmokestis siekė 582 eurus, o per metus jis gerokai išaugo - 31,9 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 1,0 proc. ir pasiekė 193 proc. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 705 eurų, t. y. 21,2 proc. daugiau nei 2021 m. Šis darbo užmokesčio augimas buvo gerokai lėtesnis, bet vis tiek didesnis nei praėjusiais metais.

Svarbiausi pokyčiai įvyko iki 2023 m. gruodžio 31 d. Per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 12,4 proc. ir iš viso sudarė 217 darbuotojų. Kartu su šiuo darbuotojų skaičiaus padidėjimu vidutinis darbo užmokestis taip pat išaugo iki 888 eurų, o metinis augimas siekė 25,9 proc. Tai buvo didžiausias metinis darbo užmokesčio padidėjimas per stebimą laikotarpį.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. Nepaisant to, kad 2021 m. darbuotojų skaičius iš pradžių sumažėjo, per ateinančius dvejus metus šis skaičius nuolat didėjo. 2021 m. darbo užmokestis sparčiai didėjo, o vėlesniais metais palaipsniui, tačiau nuolat gerėjo. Iki 2023 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo ir tapo didžiausiu užregistruotu darbo užmokesčio padidėjimu.