Asintega, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Asintega DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame darbuotojų ir atlyginimų tendencijas bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 4 darbuotojai, t. y. -33,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis siekė 388 EUR, o per metus išaugo 114,5 %.

Kitais metais, pasibaigusiais 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4, o tai reiškia 0,0 % metinį augimą. Tačiau vidutinis atlyginimas šiek tiek sumažėjo 1,5%, nusileidimas 382 EUR.

2023 m. pabaigoje bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 3 darbuotojų, t. y. 25,0 proc. mažiau nei prieš metus. Priešingai darbo jėgai, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 25,2 proc. ir pasiekė 478 EUR.

Iš šių duomenų galima pastebėti, kad Bendrovės darbo jėga svyruoja, o darbo užmokestis per šį laikotarpį didėja. Tai galėtų reikšti labiau koncentruotą darbo jėgą, kartu su didesniais atlyginimais skatinant esamus darbuotojus ar investuojant į talentus, nepaisant bendro darbo jėgos mažėjimo.