ANTIQUA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ARCHEOLOGIJOS PROJEKTŲ CENTRAS ANTIQUA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimos bendrovės darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų tendencijos. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos, palyginti su praėjusiais metais, Bendrovė padidino savo darbo jėgą 20,0 % ir iš viso pasiekė 6 darbuotojus. Tuo pat metu vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 842 eurai, nors metinis augimas buvo neigiamas - 27,3 %.

Kitais metais, kurie baigėsi 2022 m. gruodžio 31 d., įvyko netikėtas, tačiau reikšmingas pokytis. Nors bendras darbuotojų skaičius sumažėjo 16,7 proc. ir pasiekė 5, pastebimai padidėjo atlyginimai. Vidutinis darbo užmokestis išaugo 37,1 proc. ir pasiekė 1154 eurus.

Tačiau 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičius išliko 5 (0,0 proc. augimas), o vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo. Šį kartą vidutinis darbo užmokestis smarkiai sumažėjo - 42,7 proc. ir siekė 661 eurą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendrovės darbo jėga per pastaruosius trejus metus svyravo, buvo pastebimas skirtumas tarp darbo jėgos pokyčių ir vidutinio darbo užmokesčio. Nors vidutinis darbo užmokestis buvo didelis, darbuotojų skaičius išliko beveik nepakitęs, o 2022 m. - nuosmukis. Bendras modelis atspindi esamas ekonomines sąlygas ir strateginius bendrovės vadovybės priimtus sprendimus išlaikyti stabilų darbuotojų skaičių valdant atlyginimus, kad būtų pasiekti bendrovės finansiniai tikslai.