METRANGA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

METRANGA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, o metinis augimo procentas nebuvo. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 2 448 EUR, ir, palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai išaugo - 33,6 %.

Tačiau 2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo 10 proc., o iki metų pabaigos (gruodžio 31 d.) sumažėjo iki 9 asmenų. Šis darbuotojų skaičiaus pablogėjimas sutapo su 19,4 proc. sumažėjusiu vidutiniu darbo užmokesčiu, kuris sudarė 1 974 eurus vienam darbuotojui.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 9, išlaikant 0% metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, buvo daug lėtesnis. Vidutinis darbo užmokestis sumažėjo tik 0,2 % ir sudarė 1 970 EUR vienam darbuotojui.

Per šį trejų metų laikotarpį nuosekliai ir laipsniškai mažėjo darbuotojų skaičius, o vidutinis darbo užmokestis svyravo. Nors 2021 m. atlyginimai gerokai padidėjo, vėlesniais metais jie mažėjo mažėjančiais tempais, o tai rodo, kad iki 2023 m. pabaigos stabilizuosis. Būtų įžvalgu atidžiai stebėti šias tendencijas, kad būtų galima suprasti veiksnius, darančius įtaką bendrovės žmogiškųjų išteklių dinamikai.