Transdeima, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Transdeima DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, galime pastebėti tam tikrus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus per trejus metus iš eilės.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 11 darbuotojų, t. y. 10,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 868 eurai, o jų metinis augimas per metus siekė 10,8 %.

Persikėlus į 2022 m., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 11, todėl, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 0,0 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 907 eurų, t. y. augimas, palyginti su ankstesniais metais, buvo lėtesnis - 4,4 proc.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos, sumažėjo darbuotojų skaičius, o bendrovę sudarė 10 darbuotojų, t. y. pastebimas -9,1 proc. metinis augimas. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 27,9 proc. ir pasiekė 1160 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius per trejus metus svyravo, vidutinis darbo užmokestis per metus augo stabiliai, tačiau nevienodai. Kadangi bendrovė siekia išlaikyti sveiką pusiausvyrą tarp darbuotojų ir atlyginimo, bus labai svarbu stebėti darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčių priežastis.