Geovizija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Geovizija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė savo darbo jėgos ir atlyginimų vidurkių svyravimus. 2021 m. pabaigoje bendrovėje dirbo 103 darbuotojai, t. y. 13,4 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Kita vertus, vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis eurais padidėjo 15,6 proc. ir siekė 1 877 eurus.

2022 m. įmonės darbuotojų skaičius pasikeitė. Metų pabaigoje, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius išaugo 3,9%, o bendras darbuotojų skaičius siekė 107. Nors atlyginimai augo lėčiau, vidutinis darbo užmokestis siekė 2 051 eurą, palyginti su 2021 m., padidėjo 9,3%.

Naujausiais 2023 m. duomenimis, bendrovės darbo jėga gerokai išaugo ir iki metų pabaigos pasiekė 119 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus išaugo 11,2%. Tačiau vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo tik nežymiai - 1,9 proc. ir sudarė 2 091 eurą. Tai atskleidžia įdomią tendenciją, kai bendrovė augo palyginti sparčiau užimtumo srityje, tačiau darbo užmokestis didėjo nuosaikiau.

Šie skaičiai rodo, kad bendrovė atsargiai, bet nuolat plečia savo veiklą ir darbuotojų. Galbūt, sustabdant darbo užmokesčio augimą, įmonė siekia išlaikyti savo pelno maržas, kartu užtikrinant darbuotojų pasitenkinimą per įsidarbinimo galimybes ir potencialią pažangą. Dar neaišku, kaip šios tendencijos keisis ateinančiais metais.