SS leidyba, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SS leidyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai svyravo. 2021 m. gruodžio mėn. pabaigoje Bendrovė turėjo 13 darbuotojų, t. y. 7,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 566 EUR ir, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 32,2 %.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos Bendrovė dar labiau sumažino savo darbo jėgą - tik 8 darbuotojai, o darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 38,5 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo - 22,5 proc. iki 1 918 eurų.

Kitais metais Bendrovė ir toliau mažino savo darbo jėgą. Iki 2023 m. gruodžio mėn. pabaigos darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 25,0 proc. ir siekė vos 6 darbuotojus. Vidutinis darbo užmokestis išaugo, nors ir nežymiai, 4,0 proc. ir pasiekė 1 995 eurus, o tai rodo, kad likusių komandos narių atlyginimai nuolat didėja.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai mažėjo. Tuo pat metu pastebimai svyravo darbo užmokestis, kuris gerokai sumažėjo, o vėliau išaugo. Jame pabrėžiama, kaip svarbu atidžiai stebėti darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijas, kad būtų išlaikyta sveika išlaidų ir žmogiškųjų išteklių pusiausvyra.