VĖJŲ ENERGIJA, UAB (300870666) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

VĖJŲ ENERGIJA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė darbuotojų ir atlyginimų tendencijų svyravimų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, t. y. per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 14,3 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis per mėnesį buvo 460 eurų, t. y. 38,9 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Padėtis pasikeitė iki 2022 m. gruodžio 31 d., nes Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis augo. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 16,7 proc., todėl darbo jėgą sudarė 7 asmenys. Tuo tarpu vidutinis mėnesinis darbo užmokestis padidėjo iki 591 euro, t. y. 28,5 proc. daugiau nei prieš metus, o tai reiškia, kad ekonominė padėtis bus geresnė.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą pačią 7 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus išaugo 0%. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis mėnesinis darbo užmokestis per metus padidėjo 8,6 proc. ir pasiekė 642 eurus. Apskritai, tai rodo Bendrovės kovą už stabilumą, subalansuojant darbuotojų skaičių ir palaipsniui didinant atlyginimus. Kartu Bendrovė ir toliau susiduria su sudėtingais ekonominiais svyravimais ir darbo jėgos valdymu, su kuriais įmonės susiduria dabartinėmis sąlygomis.