Uldonis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Uldonis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per dvejų metų laikotarpį, naudodami kiekvienų metų gruodžio mėn. pabaigos duomenis. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, o per metus neaugo. Vidutiniškai per mėnesį darbuotojai uždirbo 500 eurų, t. y. -0,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą (2022 m. gruodžio 31 d.), Bendrovės darbuotojų sudėtis labai pasikeitė. Darbuotojų skaičius išaugo 25%, o tai reiškia, kad iš viso 5 nauji papildymai, todėl bendras darbuotojų skaičius 5. Nepaisant to, naujų darbuotojų, Bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus 5 iki 2023 pabaigoje (gruodžio 31, 2023), o tai rodo, kad nėra augimo ar nuosmukio.

Kalbant apie darbo užmokestį, vidutinis darbo užmokestis įmonėje svyravo drastiškai. Iki 2022 m. pabaigos paaiškėjo, kad, palyginti su ankstesniais metais, bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 100,5 %. Šis reikšmingas padidėjimas lėmė vidutinis mėnesinis darbo užmokestis 1 003 EUR. Priešingai, kitais metais, o vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo, augimo tempas sumažėjo. Iki 2023 m. pabaigos vidutinis mėnesinis darbo užmokestis padidėjo 1,3 proc. iki 1 015 eurų.

Šie duomenys pateikti mišrių darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. Nors 2022 m. darbuotojų skaičius padidėjo, 2023 m. pabaigoje jokio tolesnio augimo nebuvo. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis pastebimai išaugo, o kitais metais tik šiek tiek padidėjo. Šie pokyčiai gali rodyti Bendrovės strateginį dėmesį į darbo užmokesčio augimą, potencialiai naudojamas kaip darbuotojų išlaikymas ir įdarbinimo priemonė. Tačiau reikėtų atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų galima patvirtinti galimas pagrindines pastebėtų tendencijų priežastis.