Vilniaus betono gaminiai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vilniaus betono gaminiai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos labai išaugo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 28 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 16,7 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 901 eurą, t. y. 12,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio pabaigą, Bendrovės darbo jėga padidėjo 3,6 proc. ir iš viso pasiekė 29 darbuotojus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,1 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 10 000 eurų.

Naujausi duomenys, nuo gruodžio 31, 2023, rodo stabilų darbo jėgos dydį, su 29 darbuotojų, o tai reiškia 0% per metus augimo tempas. Tačiau atlyginimai ir toliau didėjo sparčiau. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 15,7 proc. ir siekė 1158 eurus.

Pastaraisiais metais Bendrovė nuosekliai plėtė savo darbo jėgą, tuo pačiu metu sutelkdama dėmesį į konkurencingo darbo užmokesčio siūlymą savo darbuotojams. Nors atrodo, kad 2023 m. darbuotojų augimo tempas sulėtėjo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais dvejais metais, padidėjo labiau ir sparčiau. Tai rodo, kad Bendrovė labai stengiasi užtikrinti darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymą didindama atlyginimo kompensacijas, net jei užimtumo augimo tempas tampa stabilesnis.