BALTIC X-MAS TREES, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BALTIC X-MAS TREES DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų lygio tendencijos svyravo. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) įmonėje dirbo 14 darbuotojų, t. y. 26,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Šis darbo jėgos dydžio sumažinimas gali būti restruktūrizavimo, mažinimo, ar verslo strategijos pokyčių rezultatas. Per tą patį laikotarpį vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 7,5 proc. ir sudarė 605 eurus vienam darbuotojui per mėnesį.

2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbuotojų skaičius ir toliau šiek tiek mažėjo. Nuo 14 darbuotojų 2021 m., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 13 darbuotojų, o tai reiškia -7,1 % pokytį, palyginti su praėjusiais metais. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo, bendrovei pavyko išlaikyti vidutinį darbo užmokestį, kuris padidėjo nežymiai - 0,5 proc. ir pasiekė 608 eurus per mėnesį.

2023 m. Bendrovė patyrė didelį darbuotojų ir atlyginimų atsigavimą, nes, palyginti su ankstesniais metais, darbo jėga padidėjo 23,1 %, o iki metų pabaigos (gruodžio 31 d.) iš viso dirbo 16 darbuotojų. Kartu su šiuo darbuotojų padidėjimu vidutinis mėnesinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo - 72,2 proc. ir sudarė 1047 eurus vienam darbuotojui per mėnesį.

Šios tendencijos rodo, kad nors per pastaruosius dvejus metus bendrovė ir sumažino darbuotojų skaičių, ir padidino atlyginimus, kitais metais ji atsigavo, nes paskatino darbo jėgą ir gerokai padidino darbuotojų atlyginimus. Tai galėtų reikšti teigiamus pokyčius, pavyzdžiui, bendrų ekonominės veiklos rezultatų gerėjimą arba didesnes investicijas į žmogiškąjį kapitalą. Tačiau norint suprasti tikslias šių pastebėtų tendencijų priežastis, reikėtų atlikti tolesnę analizę.