AVAD Baltic, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AVAD Baltic DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 29 darbuotojai, t. y. 3,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 6 158 EUR, t. y. 1,8 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. Bendrovė augo abiejose srityse. Darbuotojų skaičius išaugo 24,1% ir pasiekė 36 darbuotojus, o vidutinis atlyginimas išaugo 27,3%. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius ir atlyginimai labai padidėjo.

Tačiau 2023 m. Bendrovės finansinė padėtis, susijusi su atlyginimais, pablogėjo. Nors darbuotojų skaičius išaugo 11,1% ir pasiekė 40, vidutinis darbo užmokestis smarkiai sumažėjo 38,5%. Šis didelis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas rodo, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus augimo, atlyginimai sumažėjo.

Apskritai, bendrovės darbuotojų skaičius nuolat augo, o atlyginimų augimas rodė daug žadančius rezultatus dvejus metus iš eilės. Trečiaisiais, 2023 m., bendrovė pasiekė skaitinį darbuotojų augimą, tačiau patyrė finansinę nesėkmę - vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Kalbant apie ateitį, bendrovei bus labai svarbu sutelkti dėmesį į nuolatinį atlyginimų didinimą, kad būtų užtikrintas darbuotojų pasitenkinimas ir bendra bendrovės sėkmė.