Donauto, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Donauto DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus, nuo 2021 iki 2023 m., Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio mėn. organizacijoje iš viso dirbo 4 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 0%. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui per šį laikotarpį buvo 337 EUR, t. y. 6,8 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovė augo tiek darbuotojų, tiek atlyginimų požiūriu. Darbuotojų skaičius išaugo 25% ir iš viso pasiekė 5 žmones. Tuo pat metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 6,8 proc. iki 360 eurų.

Kitais metais Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių ir iki 2023 m. gruodžio liko 5. Tačiau labai pasikeitė darbo užmokesčio tendencijos. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis išaugo įspūdingu 44 proc. ir kiekvienam darbuotojui siekė 518 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad nors per trejus metus Bendrovės darbo jėga augo nevienodai, darbo užmokestis nuolat didėjo. Tačiau didelis vidutinio darbo užmokesčio šuolis 2023 m. rodo, kad Bendrovės kompensavimo strategijos pasikeitė iš esmės, o tai rodo galimą finansinį restruktūrizavimą.