Inžineriniai statiniai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Inžineriniai statiniai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo -30,8 %. Vidutinis darbo užmokestis siekė 480 eurų, t. y., palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo (-35,1 proc.).

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, t. y. 11,1 proc. per metus. Teigiamai vertintina tai, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 18,6 proc. iki 569 eurų.

2023 m. bendrovės padėtis užimtumo srityje pagerėjo. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 25,0 % ir pasiekė 10 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis taip pat toliau augo: palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 22,1 proc. iki 695 eurų.

Apskritai, Bendrovės darbo jėgos dydis svyravo: per pastaruosius dvejus metus darbuotojai sumažėjo, o šiais metais išaugo. 2021 m. darbo užmokestis gerokai sumažėjo, o per kitus dvejus metus atsigavo ir pastebimai padidėjo, o tai rodo, kad Bendrovės atlyginimai auga ir gali būti ekonomiškai stabilūs.