Momblan, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Momblan DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 32 darbuotojus, t. y. 6,7 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 1 228 eurai, t. y. 19 proc. daugiau nei prieš metus.

Prasidėjus naujiems metams, Bendrovės augimas ir toliau buvo teigiamas. Iki 2022 m. pabaigos darbo jėga išaugo iki 33 darbuotojų, t. y. kuklesnis 3,1 proc. metinis augimas. Vidutinis darbo užmokestis taip pat toliau didėjo ir pasiekė 1 323 eurus, o jo augimas per metus buvo įspūdingas - 7,8 proc.

Tačiau kitais, 2023 m., Bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 31, t. y. 6,1 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus ir, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo tik 3,8 proc. 1 272 EUR, vidutinis darbo užmokestis vis dar viršijo 2021 m. lygį.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2022 m. Bendrovės darbo jėga ir atlyginimai gerokai padidėjo. Kitais metais, nors darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus. Kaip matyti iš šių tendencijų, Bendrovė toliau augo: vidutinis darbuotojų atlyginimas didėjo, o bendri atlyginimai sparčiai didėjo. Tačiau būtina atsižvelgti į tai, kad 2023 m. šiek tiek sumažės darbo jėgos dydis, nes tai bus galimybė ištirti galimas tobulinimo sritis ir strategijas, siekiant išlaikyti ir plėtoti augančią ir tvarią darbo jėgą ateityje.