Palangos ūkis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Palangos ūkis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė darbuotojų ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 13 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 8,3 proc. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 1 162 eurus, t. y. 5,3 proc. daugiau nei pernai.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, Bendrovės darbuotojų augimo tempas buvo santykinai lėtesnis - 7,7 %, dabar joje dirba 14 darbuotojų. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo ir sudarė 1 148 EUR, t. y. -1,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė diversifikavo savo darbo jėgą ir pasiekė reikšmingą 14,3 proc. augimą, iš viso turėdama 16 darbuotojų. Be to, gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - iki metų pabaigos jis siekė 1 422 eurus. Tai reiškia, kad darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 23,8 %.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad nagrinėjamu laikotarpiu Bendrovės darbo jėga svyravo, o darbuotojai skaičiuojami nuo nedidelio pakilimo iki pagirtino pakilimo. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuosaikiai augo, o vėliau didėjo, todėl darbo užmokestis pastebimai didėjo.