SLT Industrial Components, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SLT Industrial Components DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 183 darbuotojus, per metus išaugo 18,1 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 785 eurai, t. y. 5,1 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovė pasamdė šiek tiek mažiau darbuotojų, iš viso 175. Nepaisant šio sumažėjimo, metinis augimo procentas išliko gana didelis - -4,4 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 906 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 15,4 proc. Tai buvo žymus šuolis, išryškinantis atlyginimų didėjimo tendenciją visoje organizacijoje.

Kitais metais, 2023 m., Bendrovė turėjo 174 darbuotojus, t. y. šiek tiek sumažėjo metinis augimo tempas (0,6 %). Vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 942 eurus, t. y. 3,9 proc. daugiau nei 2022 m. Tai dar kartą patvirtina didesnių atlyginimų didėjimo tendenciją Bendrovėje.

Apibendrinant galima teigti, kad pastaraisiais metais Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai augo. Darbuotojų skaičius nuolat išlieka didesnis nei 170 – tai atspindi ne tik komandos dydį, bet ir augančią įmonę. Tuo pat metu labai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - per metus jis padidėjo nuo 5,1 % iki 15,4 %. Tai rodo, kad Bendrovės darbuotojams nuolat gerėja kompensavimo struktūra. Tiek komandos dydžio, tiek darbuotojų atlyginimų pokyčiai reiškia sveiką, augančią organizaciją, kuri vertina ir investuoja į savo darbo jėgą.