Arbor Medical Corporation LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Arbor Medical Corporation LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje įvyko reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 12 darbuotojų, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Vidutinis šių darbuotojų atlyginimas siekė 4 536 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 80,5 proc.

Kitais metais bendrovės darbuotojų skaičius augo teigiama linkme - iki 2022 m. gruodžio 31 d. jis padidėjo 8,3 proc. iki 13 žmonių. Tačiau vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis smarkiai sumažėjo ir siekė 2 927 eurus, t. y. 35,5 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Naujausiais 2023 m. gruodžio 31 d. duomenimis, vis dar buvo 13 darbuotojų, o tai reiškia, kad darbo jėgos skaičius per metus nepasikeitė. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas smarkiai išaugo ir siekė 6 725 eurus, o tai reiškia dar vieną reikšmingą metinį augimą - 129,8 %.

Darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimai rodo, kad per pastaruosius kelerius metus bendrovė patyrė įvairių darbo rinkos tendencijų. Nors jos darbo jėga stabiliai ir nuosaikiai augo, darbo užmokesčio pokyčiai atspindi ir infliaciją, ir padidėjusią kompensaciją. Bendrovė galėjo imtis vidaus darbo užmokesčio perkainojimo strategijas arba spręsti konkrečius rinkos spaudimą. Bet kuriuo atveju išsami analizė leistų geriau suprasti šių stebimų tendencijų priežastis.