LUMILITA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LUMILITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 16 darbuotojų, o tai atspindi 11,1 proc. metinį nuosmukį, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui tais metais buvo 1 331 euras, t. y. 37,6 proc. didesnis nei ankstesniais metais.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius išliko pastovus ir siekė 16, o tai reiškia 0,0 % metinį augimą. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis šiais metais šiek tiek sumažėjo. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1257 eurai, t. y. 5,5 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Kaip mes pasiekėme 2023 pabaigoje (gruodžio 31), nors darbuotojų skaičius sumažėjo iki 11, tai buvo staigus 31,3% sumažėjo per metus. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui gerokai padidėjo - 15,5 proc. iki 1 453 eurų. Šis darbo užmokesčio augimas rodo, kad bendrovė stengiasi investuoti į savo darbo jėgos išsaugojimą, nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičiaus.

Kintančios darbo jėgos tendencijos ir nevienareikšmiai darbo užmokesčio rodikliai rodo dinamišką verslo aplinką bendrovės viduje, pabrėžiant nuolatinio strateginio koregavimo poreikį.