Auristina, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Auristina DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mūsų analizė orientuota į darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovės. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo nuoseklią 4 darbuotojų darbo jėgą, kurios metinis augimas nebuvo užfiksuotas. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis per mėnesį sudarė 824 eurus, t. y. vidutiniškai 1,2 proc. daugiau nei prieš metus.

Kitais metais bendrovės darbo jėga išliko stabili - joje buvo 4 darbuotojai, o tai rodo, kad vėl nebuvo jokio metinio augimo. Tačiau pastebimas vidutinis darbo užmokestis, kuris per mėnesį sumažėjo 4,5 proc. iki 788 eurų.

Kaip įvesti 2023, su duomenimis iš gruodžio 31, Bendrovė išlaiko stabilų darbuotojų skaičių 4. Nors darbo jėga neaugo per metus, vidutinis atlyginimas sumažėjo nežymiai, palyginti su praėjusiais metais 784 € per mėnesį, o tai reiškia, kad -0.4% per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius per metus išliko nepakitęs, vidutinis bendrovės darbo užmokestis svyravo. 2021 m. darbo užmokestis padidėjo 1,2 proc., o 2022 m. sumažėjo 4,5 proc., vėliau 2023 m. sumažėjo dar 0,4 proc. Šie rezultatai atskleidžia įmonės darbo užmokesčio tendencijų pakilimus ir nuosmukius, tačiau jų darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė.