Egger Baltic, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Egger Baltic DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mes stebime darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, o tai reiškia, kad per metus išaugo 0,0 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 4 123 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, jis išaugo 7,1 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius nepasikeitė - vis dar 4, o metinis augimo tempas išliko 0,0 %. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis išaugo iki beprecedenčio 53,0 proc. ir pasiekė 6 310 eurų.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, t. y. 0,0 % metinį pokytį. Kalbant apie darbo užmokestį, 18,7 proc. augimas iki metų pabaigos vidutinį darbo užmokestį padidino iki 7 491 euro.

Nuolatinis darbuotojų skaičius rodo, kad bendrovė nedėjo didelių pastangų plėsti savo darbo jėgą, tačiau pastebimas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas leidžia suprasti galimas aukštesnio darbo užmokesčio politikas ar geresnes rinkos sąlygas organizacijai per pastaruosius dvejus metus. Nors darbo jėgos dydis išliko stabilus, 2022 ir 2023 m. darbo užmokestis itin išaugo, o tai rodo, kad bendrovė įsipareigojusi atlyginti darbuotojams patirtas išlaidas.