ALT reklama, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALT reklama DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Remiantis pateiktais duomenimis, bendras darbuotojų skaičius išliko stabilus: 2021 m. jis šiek tiek sumažėjo 1,9 %, o 2023 m. - 1,9 %. Tačiau 2022 m. darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 53.

Vidutinis darbo užmokestis darbuotojams Bendrovėje nuolat didėja. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 1 531 euras, t. y. 27,9 proc. didesnis nei per metus. Šis padidėjimas tęsėsi ir 2022 m., kai vidutinis darbo užmokestis siekė 1 793 eurus, t. y. per metus padidėjo 17,1 proc. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 1 910 EUR, o metinis augimas buvo mažesnis - 6,6 %.

Statistika rodo, kad ne tik vidutinis darbo užmokestis augo analizuojamu laikotarpiu, bet taip pat, kad augimas patyrė tam tikrą stabilizavimą. Ši tendencija gali būti aiškinama kaip galimas požymis, kad siekiant subalansuoti Bendrovės darbuotojų skaičių ir finansinius išteklius, koreguojami didesni atlyginimai.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendrovės darbo jėga išliko stabili, vidutinis darbo užmokestis pastebimai ir nuolat didėjo. Tai rodo, kad Bendrovė vertina pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotus darbuotojus siūlydami konkurencingą darbo užmokestį. Jie yra įsipareigoję stebėti ir koreguoti savo darbo užmokesčio strategijas, reaguodami į darbo jėgos poreikių pokyčius ir platesnes ekonomines sąlygas.