IDS BORJOMI EUROPE, UAB darbuotojai ir atlyginimai

IDS BORJOMI EUROPE DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. gruodžio 31 d. duomenimis, bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 38,1 proc. ir iš viso pasiekė 29 darbuotojus. Be to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,0 proc. ir sudarė 4 265 eurus vienam darbuotojui.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. įvyko reikšmingas darbo jėgos dinamikos pokytis. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 62,1 proc. ir dabar siekia 11 darbuotojų. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo - 12,3 proc. daugiau nei prieš metus ir dabar vienam darbuotojui tenka 4 788 eurai.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko stabilus, o per metus nepasikeitė ir liko 11 darbuotojų. Darbo užmokesčio tendencijos išliko, nes vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 19,6 proc. ir pasiekė 5 728 eurus.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius buvo nepastovus ir nuosekliai augo vidutinis darbo užmokestis. Bus įdomu stebėti, kaip ateinančiais metais keisis atlyginimai ir darbuotojų skaičius.