DIG Baltieji rūmai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

DIG Baltieji rūmai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, t. y. 42,9 % mažiau nei prieš metus. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 880 eurų, t. y. 9,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovė išlaikė 4 darbuotojų darbo jėgą, o jos metinis augimas nebuvo (0,0%). Jų vidutinis atlyginimas taip pat išaugo ir siekė 1 020 eurų, t. y. 15,8 proc. daugiau nei pernai.

2023 m. pabaigoje Bendrovėje vis dar dirbo 4 darbuotojai, o metinis augimas nebuvo (0,0 %). Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - iki 1 248 eurų, t. y. 22,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Laikui bėgant, aišku, kad nors bendrovė išlaikė savo darbo jėgos dydį, ji matė didelį darbo užmokesčio augimą. Atlyginimai per pastaruosius trejus metus įspūdingai išaugo, o tai rodo, kad Bendrovė daug investuoja į savo darbuotojus. Nepaisant 2021 m. sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, darbuotojų skaičiaus nuoseklumas ir staigi vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija rodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria konkurencingų kompensacijų paketų siūlymui. Ši strategija gali padėti įdarbinti ir išlaikyti geriausius talentus ir pagerinti bendrą produktyvumą bei įmonės veiklos rezultatus.